LA
CASA

Ca n’Heras d’Adri és un mas mil·lenari, que ha anat creixent amb els segles, adaptant-se a cada temps, a cada estil i necessitats de la família Heras, propietaris del mas des dels seus inicis i fins fa pocs anys. Aquí no trobareu capricis decoratius ni les comoditats d’altres allotjaments, però l’olor de xemeneies enceses a cada habitació i les vistes que ens regala ens ofereixen una espiritualitat que cap altre lloc us pot oferir.

A les Heras no hi ha TV ni banys a totes les habitacions (alguns són compartits), però si podeu gaudir d’un jacuzzi ecològic escalfant l’aigua amb llenya o anant a l’hort a recollir el que sopareu més tard, tastar els vins del nostre celler a les antigues quadres o dormir a l’aire lliure quan fa bon temps sota els teulats d’un porxo centenari…

Cada habitació és diferent i és un autèntic recorregut a través de la història. La part més antiga de la casa us ofereix la possibilitat de dormir sense cap altre luxe que un matalàs a terra i una xemeneia encesa, entre murs de pedra i amb l’única llum que la de les espelmes, suggerent oi?

La part modernista (S. XIX) us ofereix més comoditats, calefacció, banys complets, llum elèctrica i un estil arquitectònic senyorial entre terres hidràulics típics de l’època i grans finestrals neogòtics.
Un món de contrastos on podreu escollir quina mena d’experiència voleu viure. El nostre equip us ajudarà en tot el que necessiteu per fer la vostra estança el més agradable i autèntica possible.